Minnesota Prawdziwy Dziki Ryż Farsz

Minnesota Prawdziwy Dziki Ryż Farsz
Minnesota prawdziwy Dziki Ryż farsz jest bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 300 kalorii, 10g białka, oraz 8G tłuszczu. Za $1.12 za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. 25 osób próbowało i polubiło ten przepis. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Jeśli masz pod ręką cebulę, ryż, bulion z kurczaka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 79%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zupa z indyka, grzybów i dzikiego ryżu Sarasota ' s Minnesota, Dziki indyk z dzikim ryżem i nadzieniem wiśniowym, oraz Farsz z dzikiego ryżu z grzybami.

Instrukcje

1
W rondelku zagotować 8 szklanek bulionu z kurczaka i dzikiego ryżu; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ryż będzie częściowo miękki, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Dziki Ryż, Dokładnie WypłukanyDziki Ryż, Dokładnie Wypłukany
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Wymieszaj częściowo ugotowany dziki ryż z bulionem z kurczaka, chlebem żurawinowo-orzechowym, 1 szklanką bulionu z kurczaka, selerem, kasztanami wodnymi, orzechami pekan, orzeszkami pinii, cebulą, jabłkiem, morelami i czosnkiem razem w powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowany Dziki RyżGotowany Dziki Ryż
Woda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania KokosówWoda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania Kokosów
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Ser Tallegio, PosiekanySer Tallegio, Posiekany
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
3
Gotuj na małym ogniu, aż dziki ryż zmięknie i podzieli się, co najmniej 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dziki Ryż, Dokładnie WypłukanyDziki Ryż, Dokładnie Wypłukany
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia11
Magazyn