Mini Święto Dziękczynienia Tłoczone Kanapki
Mini Święto Dziękczynienia tłoczone kanapki może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje $1.76 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 342 kalorie. Mieszanka gorącego sosu, majonezu, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać majonez można śledzić to danie główne z Mrożony Deser Cinco De Mayo jako deser. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grill-Tłoczone Dziękczynienie Resztki Panini, Kanapki Kubańskie Tłoczone, oraz Kanapki Śródziemnomorskie Tłoczone.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Pierś z indyka obficie przyprawiamy solą i pieprzem. Na patelni z prześcieradłem wyposażonej w stelaż ułóż szałwię i tymianek, a na wierzch ziół połóż pierś indyka. Wstawić do piekarnika i wlać bulion z kurczaka na patelnię z prześcieradłami. Piecz, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 165 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu, około 1 1/2 do 2 godzin.
Wyjąć pierś z piekarnika na deskę do krojenia i przykryć folią. Pozostaw na 15 minut przed krojeniem.
W małej misce wymieszać razem sos żurawinowy, majonez, śmietanę, musztardę, ostry sos i szczypiorek. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Lekko posmarować 1 stronę kromki chleba i położyć masłem stronę w dół, na patelni wyłożonej woskowanym papierem.
Rozłóż trochę majonezu żurawinowego na chleb i wierzch z niektórymi pokrojonymi indykami. Top łyżką farszu i rozprowadzić trochę więcej majonezu żurawinowego na wierzchu farszu. Na wierzchu pół plasterka sera. Lekko posmaruj kolejną kromkę chleba i połóż masłem stronę do góry, na kanapce. Powtórzyć z pozostałymi składnikami.
Pracując partiami, włóż kanapki do rozgrzanej Prasy panini i gotuj, aż ser się stopi, a chleb jest lekko rumiany i chrupiący, o 4 protokół.
Piecyk instrukcje: praca partiami, umieścić kanapki w dużej patelni na średnim ogniu i gotować, aż chleb jest rumiane i chrupiące i ser topi się, o 3 do 4 minut na stronie,
Ułóż kanapki na półmisku i podawaj.