Mini Roladki Jajeczne
Mini sajgonki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 134 kalorie. Ten przepis służy 25. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Mieszanka oleju roślinnego, owijki z jajkiem, mieszanka d slaw i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mini roladki z szynką i serem, Mini Roladki Z Krewetkami, oraz Mini Roladki Karmelowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciepłe 2 Łyżki. olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek, imbir i szalotki. Smażyć, aż pachnące, ale nie rumiane, o 1 minutę.
Dodaj slaw mix i kiełki fasoli i smażyć, aż zwiędną, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Niech ostygnie całkowicie.
Owijki z jajkiem przeciąć na pół. Przygotuj małą miskę zimnej wody i szczoteczkę do ciast. Pracując z opakowaniami pojedynczo, ułóż każdy tak krótki bok prostokąta zwrócony do ciebie.
Miejsce około 1 łyżki. wypełnienie w kierunku dna opakowania. Pociągnij dno owijki nad nadzieniem, a następnie złóż boczne rogi nad nadzieniem i zwinąć ciasno, jak burrito.
Przed zamknięciem szczotkuj daleko krawędź zimną wodą. Kontynuuj z pozostałymi opakowaniami i nadzieniem.
Ciepła 2 szklanki oleju na dużej patelni do 177°. umieścić kilka sajgonki w patelni (nie pozwól im dotknąć)i gotować, obracając się raz lub dwa razy szczypcami, aż złoty kolor, 4 do 5 protokół.
Wyjąć łyżką szczelinową i osuszyć na ręcznikach papierowych. Pozostawić do ostygnięcia przed podaniem.