Mini Roladki Jajeczne

Mini Roladki Jajeczne
Mini sajgonki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 134 kalorie. Ten przepis służy 25. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Mieszanka oleju roślinnego, owijki z jajkiem, mieszanka d slaw i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mini roladki z szynką i serem, Mini Roladki Z Krewetkami, oraz Mini Roladki Karmelowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ciepłe 2 Łyżki. olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać czosnek, imbir i szalotki. Smażyć, aż pachnące, ale nie rumiane, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
3
Dodaj slaw mix i kiełki fasoli i smażyć, aż zwiędną, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Kiełki FasoliKiełki Fasoli
Szybki Makaron Z Mieszanką Sosu śmietanowo-szczypiorkowegoSzybki Makaron Z Mieszanką Sosu śmietanowo-szczypiorkowego
4
Niech ostygnie całkowicie.
5
Owijki z jajkiem przeciąć na pół. Przygotuj małą miskę zimnej wody i szczoteczkę do ciast. Pracując z opakowaniami pojedynczo, ułóż każdy tak krótki bok prostokąta zwrócony do ciebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijki Do JajekOwijki Do Jajek
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Miejsce około 1 łyżki. wypełnienie w kierunku dna opakowania. Pociągnij dno owijki nad nadzieniem, a następnie złóż boczne rogi nad nadzieniem i zwinąć ciasno, jak burrito.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
7
Przed zamknięciem szczotkuj daleko krawędź zimną wodą. Kontynuuj z pozostałymi opakowaniami i nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
8
Ciepła 2 szklanki oleju na dużej patelni do 177°. umieścić kilka sajgonki w patelni (nie pozwól im dotknąć)i gotować, obracając się raz lub dwa razy szczypcami, aż złoty kolor, 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
SzczypceSzczypce
9
Wyjąć łyżką szczelinową i osuszyć na ręcznikach papierowych. Pozostawić do ostygnięcia przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia7
Magazyn