Mini pumpernikiel z grilla-kanapki z serem i ogórkiem
Ten przepis służy 20 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 120 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać masło, ogórki koperkowe, wieku ser gouda, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Kanapki z grillowaną szynką, serem i ogórkiem, Mini kanapki z grillowaną szynką i serem, oraz Mini kanapki z grillowanym serem Sage i Fontina.
Instrukcje
Na każdej z 12 kromek chleba ułóż warstwę plastrów Goudy, przykryj warstwą plastrów ogórków kiszonych, a na wierzchu plaster szynki. Szynkę udekorować kolejną kromką lub dwoma kawałkami sera i przykryć kawałkiem chleba.
Masło podzielić na dwie duże Patelnie i podgrzewać na średnim ogniu, aż masło stopi się i piana opadnie. Podziel kanapki między Patelnie i gotować, obracając raz, aż ser topi się i każda strona jest chrupiące, o 3 minut na stronie.
Kanapki pokroić na pół po przekątnej i podawać natychmiast.