Mini Placki Z Dyni Pecan
Mini Pecan Pumpkin placki wymaga około 55 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 93 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli, cukru, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Mini Placki Pecan, Mini Placki Pecan, oraz Mini Placki Pecan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj DNA i boki mini puszek muffin sprayem do gotowania.
W robocie kuchennym pulsuj pekany, cukier, sól i mąkę, aż orzechy zostaną zmielone i składniki zostaną połączone.
Dodajemy masło i pulsujemy, aż ciasto będzie przypominało Gruboziarnisty posiłek. Powoli wlać lodowatą wodę przez rurkę zasilającą, aż ciasto się połączy.
Wyjąć z miski procesora na czystą powierzchnię roboczą posypaną mąką. Uformuj ciasto w kulkę i podziel równomiernie na 24 kawałki.
Zwiń każdy kawałek w kulkę i równomiernie naciśnij do każdego kubka, aż dno zostanie pokryte. Jeśli ciasto jest lepkie, najpierw zanurz palec w mące.
Piec, aż skórki są bardzo złote, 15 do 18 minut, aż skórki są bardzo złote. Sprawdzaj okresowo, aby upewnić się, że nie są zbyt brązowe. W międzyczasie zrób nadzienie: w średniej misce ubijaj żółtko, syrop kukurydziany, cukier, nadzienie z dyni i wanilię. Wymieszać z posiekanymi orzechami pekan.
Wyjąć ciasto z piekarnika i łyżką 1 łyżkę nadzienia do każdej filiżanki. Top każdy z 1 pretty Pecan pół. Powrót patelnie do piekarnika i kontynuować pieczenie, przez 12 do 15 minut więcej, aż do napełniania dyni jest ustawiona. Pozostawić do ostygnięcia przed wyjęciem z patelni.