Mini Placki Pecan
Mini Pecan ciasta może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 353 kalorie, 5G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz brązowy cukier, bourbon, wanilia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mini Placki Pecan, Mini Placki Pecan, oraz Mini Placki Pecan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Make Pie Crust: zrób jeden przepis mini pie crust, a następnie wyciąć i dopasować 6 kółek w puszce muffin, upewniając się, że nie ma pęcherzyków powietrza na dnie lub po bokach patelni. Schłodzić przez 30 minut podczas wykonywania nadzienia.
Wykonaj napełnianie: Dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. ubić masło w misce, aż będzie kremowe.
Dodać brązowy cukier, mąkę i sól.
Wymieszać do połączenia, następnie zmiksować w syropie.
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu.
Dodać bourbon i wanilię i wymieszać aż do całkowitego włączenia.
Posyp schłodzone orzechy pekan do schłodzonych skorupek (około 1/3 drogi w górę w każdej skorupce).
Wlać mieszankę kremu na pekan, wypełniając każdą filiżankę prawie do samej krawędzi.
Piec w piekarniku przez 20 minut, następnie obracać i piec przez 5-10 minut, usuwając, gdy są bardzo dobrze rumiane.