Mini-pizze z warzywami i serem
Warzywa i ser Mini-pizze może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 92 kalorie, 6G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oliwek, cebula, pieczywo pita, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 42%. Spróbuj Mini-pizze z warzywami i serem, Mini Pizze Warzywno-Serowe, oraz Mini pizze szpinakowo-serowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podziel każdy chlebek pita wokół krawędzi nożem, aby wykonać 2 rundy.
Umieść naboje na nieprzetworzonym arkuszu ciasteczek.
Piec około 5 minut lub tylko do chrupkości.
W średniej misce wymieszaj pomidory, cukinię, cebulę, oliwki i bazylię.
Równomiernie rozprowadzić sos spaghetti na rund pita. Top z mieszanki warzyw.
Piec 5 do 7 minut lub do rozpuszczenia sera.