Mini muffinki z masłem migdałowym i truskawkami
Mini masło migdałowe i muffinki Truskawkowe to bezmleczny i wegetariański poranny posiłek. Za 42 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 11g tłuszczu i w sumie 180 kalorii. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś jajka, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mini-Muffinki Z Migdałów Pomarańczowych, Malinowe migdałowe mini-muffinki, oraz Mini Babeczki Z Czekoladą Wiśniową I Migdałami dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Umieść ruszt piekarnika na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Wyłóż 24 mini kubki na muffinki papierowymi wkładkami.
Wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną, sól i proszek do pieczenia w średniej misce do zmiksowania.
Wymieszaj masło migdałowe, cukier, olej, wanilię i jajka w dużej misce, aby zmiksować.
Dodaj suche składniki w 2 partiach i mieszaj, aż się połączą.
Napełnij każdą filiżankę muffinki do połowy ciastem. Nałóż 1/2 łyżeczki dżemu na każdą filiżankę muffinki, a następnie nałóż pozostałe ciasto na wierzch, aby przykryć dżem.
Piecz, aż wierzchołki będą złotobrązowe, 25 do 30 minut.
Przełóż na stojak i ostudź.
Nałóż 1/2 łyżeczki więcej dżemu na każdą muffinkę pośrodku.