Mini Malinowe-Czekoladowe Serduszka
Mini malinowe-czekoladowe serduszka to bezmleczne deser. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 580 kalorii, 9g białka, oraz 34g tłuszczu. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz batony do pieczenia czekolady, woda, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mini Czekolada Pokryte Truskawkowe Serca Ciasta, Mini Ciasta Czekoladowo-Malinowe, oraz Mini Torty Krepowe Z Czarnej Maliny I Białej Czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. smar 12 (3 5 / 8x3 1/2 x1-cal) patelnie w kształcie serca ciasto ze skróceniem lub sprayu do gotowania.
W małej misce wymieszaj kawę w proszku w 1 łyżce wody, aż się rozpuści. W dużej misce, wymieszać ciasto beat, mieszanka kawy, 1 1/4 szklanki wody, olej, jajka i konfitury maliny z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, następnie na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu. Napełnij patelnie do połowy pełne ciasta.
Piec 15 minut lub do firmy w dotyku. Fajne 10 minut.
Wyjąć ciasta z patelni do regału chłodzącego; całkowicie schłodzić.
W średniej mikrofali miski, kuchenka mikrofalowa biała czekolada i skracanie odkryte na wysoki 1 do 2 minut, mieszając raz, aż do stopienia. Jeśli to konieczne, kontynuuj kuchenkę mikrofalową w 15-sekundowych krokach, mieszając do uzyskania gładkości.
Umieść papier woskowany pod regałem chłodzącym. Łyżka roztopionej czekolady na ciastach. Udekorować posypką.