Mini Mac i " grzybki

Mini Mac i
Mini Mac i grzybki mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1302 kalorie, 54g białka, oraz 66 g tłuszczu każdy. Na 3,33 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Idź do sklepu i odebrać masło, pieprz, pietruszka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bruksela i grzybki Saute, Sloppy Cabby & Shrooms, oraz Krewetki i " grzybki z Sherry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia; dodać makaron i gotować, aż al dente, o 9 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Odcedzić makaron, rezerwując około 1/4 szklanki wody do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
3
Tymczasem roztopić 4 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu. Mąkę wymieszać drewnianą łyżką, aby uzyskać pastę. Gotować, mieszając, aż pasta lekko puch, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
PatelniaPatelnia
4
Wyjąć z ognia i stopniowo ubijać mleko, aż będzie gładkie. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, ubijając. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, ubijając od czasu do czasu, aż sos będzie kremowy, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Dodać gałkę muszkatołową i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
6
Tymczasem, ciepła 2 łyżki masła i oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać połowę grzybów i gotować do miękkości, o 8 protokół. Doprawić solą. Naciśnij na bok patelni i powtórz z pozostałymi grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Zmniejsz ogień pod sosem do niskiego poziomu i ubijaj oba sery, aż będą gładkie. Wymieszaj grzyby i makaron i wrzuć, dodając zarezerwowaną wodę do gotowania w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MakaronyMakarony
SOSSOS
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Roztopić pozostałe 2 łyżki masła na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodać bułkę tartą i tosty na złoty kolor; wymieszać z natką pietruszki. Makaron podzielić na 8 małych miseczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MakaronyMakarony
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Udekorować mieszaniną bułki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
12
Zdjęcia Con Poulos
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia59
Magazyn