Mini Mac i grzybki mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1302 kalorie, 54g białka, oraz 66 g tłuszczu każdy. Na 3,33 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Idź do sklepu i odebrać masło, pieprz, pietruszka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bruksela i grzybki Saute, Sloppy Cabby & Shrooms, oraz Krewetki i " grzybki z Sherry dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia; dodać makaron i gotować, aż al dente, o 9 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Odcedzić makaron, rezerwując około 1/4 szklanki wody do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Woda
3
Tymczasem roztopić 4 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu. Mąkę wymieszać drewnianą łyżką, aby uzyskać pastę. Gotować, mieszając, aż pasta lekko puch, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewniana
Patelnia
4
Wyjąć z ognia i stopniowo ubijać mleko, aż będzie gładkie. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, ubijając. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, ubijając od czasu do czasu, aż sos będzie kremowy, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
5
Dodać gałkę muszkatołową i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Gałka Muszkatołowa
6
Tymczasem, ciepła 2 łyżki masła i oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Dodać połowę grzybów i gotować do miękkości, o 8 protokół. Doprawić solą. Naciśnij na bok patelni i powtórz z pozostałymi grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Zmniejsz ogień pod sosem do niskiego poziomu i ubijaj oba sery, aż będą gładkie. Wymieszaj grzyby i makaron i wrzuć, dodając zarezerwowaną wodę do gotowania w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Makarony
SOS
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
9
Roztopić pozostałe 2 łyżki masła na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
10
Dodać bułkę tartą i tosty na złoty kolor; wymieszać z natką pietruszki. Makaron podzielić na 8 małych miseczek.