Mini Karczoch i Gruyere Quiche

Mini Karczoch i Gruyere Quiche
Przepis Mini Karczoch i Quiche Gruyere mogą zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 50 minut. Za 45 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 12 porcji z 106 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś boczek, marynowane serca karczochów, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę polubiło ten poranny posiłek. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Francuska zupa cebulowa z mini tostami Gruyère (inaczej mini grillowany ser), Por & Gruyere Quiche, oraz Quiche ze szparagami i Gruyere dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. Posmaruj 12-filiżankową mini-foremkę do muffinek zmiękczonym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
W małej misce połącz okruchy krakersów i roztopione masło, a następnie równomiernie podziel mieszaninę między kubki na muffinki, dociskając okruchy po bokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Philadelphia® NeufchatelSer Philadelphia® Neufchatel
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Na średniej patelni na średnim ogniu brązuj boczek przez 5 minut, obracając raz. Następnie wyjmij z patelni i osusz na ręcznikach papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj zieloną cebulę i smaż przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
5
Dodaj karczochy i gotuj jeszcze przez 2 minuty. Boczek pokruszyć i dodać z powrotem do masy. Następnie pozostaw mieszaninę do ostygnięcia przez 2 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
6
Ubij mleko, sól, pieprz i jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
7
Dodaj to do schłodzonej mieszanki boczku. Wlej mieszaninę do foremki na muffinki równomiernie na okruchy krakersów, wypełniając kubki do trzech czwartych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Philadelphia® NeufchatelSer Philadelphia® Neufchatel
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
8
Posyp startym serem na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
9
Piecz quiche, aż zostaną ustawione na środku, 15 do 20 minut, uważnie obserwując, aby nie przesadzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Podawaj na gorąco lub na ciepło.
11
Uwaga kucharza: quiche można przechowywać, przykrywać, w lodówce do 3 dni lub w zamrażarce przez miesiąc. Podgrzej je w piekarniku przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn