Grillowane kraby i krewetki mini kanapki to pescatarian przepis z 16 porcjami. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz krewetki, chleb kanapkowy, majonez, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mini krewetki i kraby Tacos, Mini kanapki z grillowaną szynką i serem, oraz Mini kanapki z grillowanym serem Sage i Fontina dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ubić majonez i 3 składniki w średniej misce. Delikatnie wymieszać w mięso krabowe, krewetki, seler i cebula. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Majonez
Crabmeat
Seler
Krewetki
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
2
Ułóż 4 kromki chleba na powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
3
Rozprowadzić 1/4 nadzienia na każdym plasterku (ok. 1/2 szklanki). Górne nadzienie z kromką chleba; pressto przylegać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (około
Chleb
4
Szczotka top kromka chleba eachsandwich z roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Chleb
5
Umieść dużą patelnię na 2 palnikach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Heatgriddle na średnim ogniu.
7
Umieścić kanapki, z masłem w dół, na patelni. Gotować ażbottom jest złoty brąz, 6 do 7 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Brushtop każdej kanapki z roztopionym masłem.Za pomocą metalowej szpatułki obróć kanapki.Gotować, aż dno będzie złote, o 5 protokół.
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Antica Chardonnay (Mountain Select). Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.