Mini kanapki z grillowanym Krabem i krewetkami

Mini kanapki z grillowanym Krabem i krewetkami
Grillowane kraby i krewetki mini kanapki to pescatarian przepis z 16 porcjami. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz krewetki, chleb kanapkowy, majonez, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mini krewetki i kraby Tacos, Mini kanapki z grillowaną szynką i serem, oraz Mini kanapki z grillowanym serem Sage i Fontina dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubić majonez i 3 składniki w średniej misce. Delikatnie wymieszać w mięso krabowe, krewetki, seler i cebula. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MajonezMajonez
CrabmeatCrabmeat
SelerSeler
KrewetkiKrewetki
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Ułóż 4 kromki chleba na powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
3
Rozprowadzić 1/4 nadzienia na każdym plasterku (ok. 1/2 szklanki). Górne nadzienie z kromką chleba; pressto przylegać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
ChlebChleb
4
Szczotka top kromka chleba eachsandwich z roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
ChlebChleb
5
Umieść dużą patelnię na 2 palnikach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Heatgriddle na średnim ogniu.
7
Umieścić kanapki, z masłem w dół, na patelni. Gotować ażbottom jest złoty brąz, 6 do 7 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Brushtop każdej kanapki z roztopionym masłem.Za pomocą metalowej szpatułki obróć kanapki.Gotować, aż dno będzie złote, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
9
Pokrój każdą kanapkę na ćwiartki.
10
Przenieś na talerz.
11
Posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
12
W porcji: 158,8 kcal kalorii,
13
4% kalorii z tłuszczu, 9,1 g tłuszczu,
14
5 g tłuszczów nasyconych,
15
1 mg cholesterolu,
16
7 g węglowodanów,
17
8 g cukrów ogółem,
18
5 g węglowodanów netto,
19
Bon Appétit

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Antica Chardonnay (Mountain Select). Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.
Antica Chardonnay (Mountain Select)
Antica Chardonnay (Mountain Select)
Chardonnay 2017 jest żywy i bogaty w kuszące aromaty, które prowadzą do mocnego rdzenia smaków gruszki, jabłka i moreli w cieniu lekko przyprawionego dębu. Na podniebieniu wino oferuje warstwę po warstwie utrzymujących się smaków. Wino podkreśla czystość odmianową elegancją i świeżością na podniebieniu.Chardonnay zebrano od 4 do 31-letnich win z wybranych części dziewięciu bloków winnic, które są sadzone na wysokości 1,413-1,494 stóp. Tegoroczna selekcja składała się z 10 klonów Chardonnay—dziewięciu burgundzkich i uznanej selekcji Heritage Weimer—które razem tworzą złożoność aromatów i smaków, których szukamy dla naszej górskiej selekcji Chardonnay.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia4
Magazyn