Mini grillowane karczochy serca z niskotłuszczowym szpinakiem i dipem z karczocha

Mini grillowane karczochy serduszka z niskotłuszczowym szpinakiem i dipem z karczocha to bezglutenowe i pierwotne przepis z 10 porcjami. Ta przystawka ma 137 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka oliwy z oliwek, bazylii, jogurtu greckiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 40%. Podobne przepisy to Mini grillowane karczochy serca z niskotłuszczowym szpinakiem i dipem z karczocha, Dip awokado ze szpinakiem i karczochem, oraz Patelnia Szpinak Boczek Karczoch Dip.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 175 stopni F.
Połowę wszystkich, ale 2 serca karczochów i grillować resztę na średnim ogniu na olejowanym grillu (patelnia grill może być zastąpiony), aż lekko zwęglone i rozgrzane przez. Ogrzać w piekarniku podczas przygotowywania Dipu ze szpinakiem i karczochem.
Na dużej patelni, rozgrzać oliwę z oliwek na średnim ogniu.
Podsmażyć cebulę do miękkości i półprzezroczyste, o 3 protokół.
Dodać szpinak i gotować, aż zwiędnie i cała wilgoć na patelni odparowała, o 3 protokół. Posiekaj zarezerwowane całe serca karczocha i dodaj, wraz z greckim jogurtem, mozzarellą i parmezanem. Gotować, aż ser się rozpuści.
Dodać bazylii i gałki muszkatołowej, doprawić solą i pieprzem, i podawać na szczycie grillowanych karczochów serca.