Mini grillowane karczochy serca z niskotłuszczowym szpinakiem i dipem z karczocha

Mini grillowane karczochy serca z niskotłuszczowym szpinakiem i dipem z karczocha
Mini grillowane karczochy serduszka z niskotłuszczowym szpinakiem i dipem z karczocha to bezglutenowe i pierwotne przepis z 10 porcjami. Ta przystawka ma 137 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka oliwy z oliwek, bazylii, jogurtu greckiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 40%. Podobne przepisy to Mini grillowane karczochy serca z niskotłuszczowym szpinakiem i dipem z karczocha, Dip awokado ze szpinakiem i karczochem, oraz Patelnia Szpinak Boczek Karczoch Dip.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 175 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połowę wszystkich, ale 2 serca karczochów i grillować resztę na średnim ogniu na olejowanym grillu (patelnia grill może być zastąpiony), aż lekko zwęglone i rozgrzane przez. Ogrzać w piekarniku podczas przygotowywania Dipu ze szpinakiem i karczochem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczochy SercaKarczochy Serca
Dip Z KarczochaDip Z Karczocha
SzpinakSzpinak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
PiekarnikPiekarnik
3
Na dużej patelni, rozgrzać oliwę z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Podsmażyć cebulę do miękkości i półprzezroczyste, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
5
Dodać szpinak i gotować, aż zwiędnie i cała wilgoć na patelni odparowała, o 3 protokół. Posiekaj zarezerwowane całe serca karczocha i dodaj, wraz z greckim jogurtem, mozzarellą i parmezanem. Gotować, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczochy SercaKarczochy Serca
Jogurt GreckiJogurt Grecki
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
ParmezanParmezan
SzpinakSzpinak
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać bazylii i gałki muszkatołowej, doprawić solą i pieprzem, i podawać na szczycie grillowanych karczochów serca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczochy SercaKarczochy Serca
Sól I PieprzSól I Pieprz
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
BazyliaBazylia
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Magazyn