Mini Francuskie Bochenki
Mini Francuskie bochenki mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 316 kalorii, 10g białka, oraz 7G tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, masło, sól czosnkową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Działa dobrze jako bardzo przystępna przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 37%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Francuskie Bochenki, Mini Bochenki Mięsne, oraz Mini Bochenki Z Dyni podobnych receptur.
Instrukcje
W misce rozpuścić drożdże w wodzie.
Dodać cukier, przyprawy, sery i 2 szklanki mąki; ubić do gładkości
Dodaj wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby utworzyć miękkie ciasto. Obrócić na mączną powierzchnię; ugniatać do uzyskania gładkiej i elastycznej, około 6-8 minut.
Umieścić w nasmarowanej misce, obracając raz do nasmarowanej góry. Przykryć i pozostawić w ciepłym miejscu do podwojenia, około 1 godziny. Ciasto dziurkować; podzielić na pół.
Obróć każdą połowę w 15-in. x 10 po. prostokąt.
Zwinąć z długiego boku; dobrze uszczelnić.
Pokrój każdy na trzy 5-in. bochenki; końcówki pieczęci.
Umieść stronę szwu w dół na natłuszczonej blasze do pieczenia.
Brush bochenki z wodą. Przykryj plastikową folią pokrytą sprayem do gotowania; odstaw do niemal podwojenia, około 30 minut bardzo ostrym nożem, wykonaj trzy płytkie ukośne cięcia na górze.
Piec w temperaturze 400° przez 15-20 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć z patelni; schłodzić na drucianym stojaku