Mini Corn Dogs ze słodkim i pikantnym pieprzem

Mini Corn Dogi ze słodkim i pikantnym pieprzem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 766 kalorii. Mieszanka czosnku w proszku, kukurydza Muffin mix, cebula w proszku, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 33 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%. Spróbuj Mini Corn Dogs ze słodkim i pikantnym pieprzem, Hot dogi na trzy sposoby-dżem pieprzowy / sos Chili, Bourbon karmelizowana cebula i pikantny pomidorowy smak, oraz Rozkoszuj się latem: słodka i pikantna kukurydziana Rozkosz dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce połączyć ketchup i marynowaną paprykę.
Dobrze wymieszać i odstawić.
W dużej misce do mieszania, połączyć jajko, kukurydza Muffin mix, czosnek w proszku, cebula w proszku i mleka. W osobnym płytkim naczyniu dodać mąkę. Włóż drewniane szaszłyki w połowie drogi do koktajlowych Franków.
Rozgrzać olej do 375 stopni F w frytkownicy. Pogłębiać każdy koktajl frank w mące, odkurzyć nadmiar następnie zanurzyć w mączce kukurydzianej ciasto. Smaż 2 do 3 corn dogów naraz przez około 1 do 2 minut lub do złotego koloru.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Podawać na ciepło z smakiem.