Mini ciasto czekoladowe z Ganache

Mini ciasto czekoladowe z Ganache
Mini Chocolate Loaf Cakes z Ganache może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 403 kalorie. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka naturalnego kakao w proszku, maślanka, mąka tortowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 233 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowe Ganache Mini-Ciasta, Pomarańczowe Mini Ciasta Z Czekoladowym Ganache, oraz Red Velvet Molten czekoladowe ciasta z czekoladowym Ganache Center dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°. Rub dwa 3×5 cala mini Patelnie bochenek z skracania lub masła i kurzu z kakao w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier OrzechowyLikier Orzechowy
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
Mąkę, cukier, kakao, sodę oczyszczoną i sól połączyć w małej, ale głębokiej misce i bardzo dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Likier OrzechowyLikier Orzechowy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
3
Dodać miękkie masło i zgniatać go z tyłu łyżką, powłoki mieszaniny mąki. Wymieszać z maślanką. Z ręcznym mikserem, ubić mieszaninę przez około dwie minuty, skrobanie boków miski, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Wymieszać lekko ubite jajko, wanilię i schłodzoną kawę razem w małej misce lub miarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać do ciasta w trzech częściach, mieszając delikatnie łyżką do wymieszania. Wymieszać w czekoladzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy SernikNowy Sernik
6
Piec na środkowej półce w temperaturze 325 F przez około 45 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić w patelni ustawionej na stojaku z drutu przez około 10 minut, a następnie ostrożnie odwrócić od pan.To zrób ganache, podgrzej krem przez około 30 sekund (lub tylko do nagrzania) w bezpiecznym dla mikrofal kubku miarowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
7
Dodaj czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
8
Odstawić na minutę, następnie mieszać, aż stopi się i będzie gładka. Stosunek ten gęstnieje dość szybko i jest trudniejszy do mżawki, więc do mżawki, przenieść do torby na zamek błyskawiczny (heavy duty jest najlepszy, ale regularne jest w porządku, jeśli jesteś ostrożny, aby go nie złamać) ciąć trochę od dolnego rogu torby, a następnie wycisnąć linie ganache nad bochenkami. Chill ustawić ganache.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn