Mini miętowe Lody czekoladowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 548 kalorii, 6G białka, oraz 40 g tłuszczu na porcję. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 101 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka soli, pełnotłuste mleko kokosowe, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Mint Chocolate Mini Cakes, Mint Chocolate Chip Mini Cakes, oraz Kentucky Derby Mini ciasta czekoladowo-orzechowe z lodami waniliowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść mleko kokosowe w puszce w lodówce, aby schłodzić na noc; nie wstrząsać.Rozgrzej piekarnik do 350ºF. Tłuszcz i mąka 2, 12-szklanka muffinki pans.In duża miska do mieszania, wymieszać olej, cukier, jajko, waniliowe mleko kokosowe i wanilia. W osobnej misce wymieszaj mąkę, kakao, sodę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Cukierki Waflowe Necco
Likier Orzechowy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Pasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
Suche składniki wlać do miski z mokrymi składnikami i mieszać na niskim poziomie, aż się połączą. Zeskrobać w dół boki miski i mieszać na średnim, aż ciasto jest w większości gładkie bez dużych grudek pozostałych, 1-2 protokół.Miarka 1 czubata łyżka ciasta na dno każdego kubka muffin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Umieść patelnie na muffinki w rozgrzanym piekarniku i piecz przez 10-12 minut, aż wzrosną i ugotują.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
4
Wyjmij patelnie z piekarnika i odstaw na 7 minut przed wyjęciem ciast z patelni i umieszczeniem na stojaku, aby zakończyć chłodzenie.Gdy ciasto ostygnie do temperatury pokojowej, użyj ząbkowanego noża, aby ostrożnie odciąć kopulasty wierzch każdego mini ciasta, aby blaty były płaskie. Wyrzucić lub jeść blaty ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
5
Wyjąć kufel lodów z zamrażarki i odstawić w temperaturze pokojowej na 15 minut, aż zmiękną. Łyżka lodów do średniej miski i wymieszać dużą drewnianą łyżką, aż lody będą gładkie i giętkie.Łyżka 2 łyżki lodów na pokrojonej stronie jednego ciasta. Top z drugim ciastem, wyciąć stronę w dół, i naciśnij do kanapki ciasta razem, za pomocą noża do masła, aby oczyścić wszelkie dodatkowe lody z boków. Działa szybko, powtarzaj, aż wszystkie ciasta zostaną wypełnione i ułożone, w sumie 1
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czekoladki Pokryte Niebieskim Cukrem Lub Niebieskie żelki
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Cukierki Peachie-o
6
Przykryć szczelnie i zamrozić na 1-2 godziny, aż lody zamarzną i ciasto będzie zimne.Podczas gdy ciasta są schładzania, umieścić 1 1/2 szklanki chipsów czekoladowych, olej kokosowy, i olej mięty pieprzowej w małym rondlu na małym ogniu. Stale mieszając, stopić czekoladę i oleje razem, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy Sernik
Olejek Miętowy
Olej Kokosowy
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Lody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
7
Zdjąć patelnię z ognia i niech czekolada ostygnie do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
8
Wyjąć ciastka z zamrażarki. Łyżka czekolady na wierzchu ciasta, pozwalając mu kapać po bokach. Powtarzaj, aż wszystkie ciasta zostaną pokryte czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
9
Ciasto umieścić z powrotem w zamrażarce na 25-30 minut, aż czekolada stwardnieje.Tuż przed podaniem wyjąć z lodówki puszkę mleka kokosowego (nie wstrząsać). Otwórz puszkę mleka kokosowego i zgarnij gęsty krem kokosowy z góry puszki, pozostawiając wodę na dnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Krem Kokosowy
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Gruby Czerwony Cukier
1 Pasek Skórki Z Cytryny
10
Śmietanę kokosową przekładamy do średniej miski z cukrem pudrem i ubijamy na wysoki poziom, aż śmietana będzie puszysta i gładka, 2-3 minutes.To podawać, wyjąć ciasta z zamrażarki i dolać bitą śmietaną kokosową.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O
Krem Kokosowy
Pomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
11
Pozostałe kawałki czekolady posypać bitą śmietaną i podawać.
Lody świetnie komponują się z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.