Mini Ciastka Czekoladowe Miętowe

Mini Ciastka Czekoladowe Miętowe
Mini miętowe Lody czekoladowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 548 kalorii, 6G białka, oraz 40 g tłuszczu na porcję. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 101 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka soli, pełnotłuste mleko kokosowe, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Mint Chocolate Mini Cakes, Mint Chocolate Chip Mini Cakes, oraz Kentucky Derby Mini ciasta czekoladowo-orzechowe z lodami waniliowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść mleko kokosowe w puszce w lodówce, aby schłodzić na noc; nie wstrząsać.Rozgrzej piekarnik do 350ºF. Tłuszcz i mąka 2, 12-szklanka muffinki pans.In duża miska do mieszania, wymieszać olej, cukier, jajko, waniliowe mleko kokosowe i wanilia. W osobnej misce wymieszaj mąkę, kakao, sodę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Suche składniki wlać do miski z mokrymi składnikami i mieszać na niskim poziomie, aż się połączą. Zeskrobać w dół boki miski i mieszać na średnim, aż ciasto jest w większości gładkie bez dużych grudek pozostałych, 1-2 protokół.Miarka 1 czubata łyżka ciasta na dno każdego kubka muffin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Umieść patelnie na muffinki w rozgrzanym piekarniku i piecz przez 10-12 minut, aż wzrosną i ugotują.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Wyjmij patelnie z piekarnika i odstaw na 7 minut przed wyjęciem ciast z patelni i umieszczeniem na stojaku, aby zakończyć chłodzenie.Gdy ciasto ostygnie do temperatury pokojowej, użyj ząbkowanego noża, aby ostrożnie odciąć kopulasty wierzch każdego mini ciasta, aby blaty były płaskie. Wyrzucić lub jeść blaty ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Wyjąć kufel lodów z zamrażarki i odstawić w temperaturze pokojowej na 15 minut, aż zmiękną. Łyżka lodów do średniej miski i wymieszać dużą drewnianą łyżką, aż lody będą gładkie i giętkie.Łyżka 2 łyżki lodów na pokrojonej stronie jednego ciasta. Top z drugim ciastem, wyciąć stronę w dół, i naciśnij do kanapki ciasta razem, za pomocą noża do masła, aby oczyścić wszelkie dodatkowe lody z boków. Działa szybko, powtarzaj, aż wszystkie ciasta zostaną wypełnione i ułożone, w sumie 1
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czekoladki Pokryte Niebieskim Cukrem Lub Niebieskie żelkiCzekoladki Pokryte Niebieskim Cukrem Lub Niebieskie żelki
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Przykryć szczelnie i zamrozić na 1-2 godziny, aż lody zamarzną i ciasto będzie zimne.Podczas gdy ciasta są schładzania, umieścić 1 1/2 szklanki chipsów czekoladowych, olej kokosowy, i olej mięty pieprzowej w małym rondlu na małym ogniu. Stale mieszając, stopić czekoladę i oleje razem, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
Olejek MiętowyOlejek Miętowy
Olej KokosowyOlej Kokosowy
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
7
Zdjąć patelnię z ognia i niech czekolada ostygnie do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Wyjąć ciastka z zamrażarki. Łyżka czekolady na wierzchu ciasta, pozwalając mu kapać po bokach. Powtarzaj, aż wszystkie ciasta zostaną pokryte czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
9
Ciasto umieścić z powrotem w zamrażarce na 25-30 minut, aż czekolada stwardnieje.Tuż przed podaniem wyjąć z lodówki puszkę mleka kokosowego (nie wstrząsać). Otwórz puszkę mleka kokosowego i zgarnij gęsty krem kokosowy z góry puszki, pozostawiając wodę na dnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Krem KokosowyKrem Kokosowy
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
10
Śmietanę kokosową przekładamy do średniej miski z cukrem pudrem i ubijamy na wysoki poziom, aż śmietana będzie puszysta i gładka, 2-3 minutes.To podawać, wyjąć ciasta z zamrażarki i dolać bitą śmietaną kokosową.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Krem KokosowyKrem Kokosowy
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Pozostałe kawałki czekolady posypać bitą śmietaną i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Lody świetnie komponują się z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn