Mini ciasta Bourbon-and-Cola Bundt

Mini ciasta Bourbon-and-Cola Bundt
Mini ciasta Bourbon-and-Cola Bundt może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 9. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 725 kalorii, 8G białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz maślankę, bourbon, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mini Lody Bundt Cakes, Mini Neapolitańskie Ciasta Bundt, oraz Grejpfrut Mini Ciasta Bundt dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ubij masło na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe. Stopniowo dodawać cukier; ubijać aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
3
Dodać jajka i wanilię; ubić na małych obrotach, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
JajkoJajko
4
W małej misce wymieszaj colę, maślankę i bourbon.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
ColaCola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Mąkę i 3 składniki połączyć w innej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodać mieszankę mąki do mieszanki masła na przemian z mieszanką coli, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z niską prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu, zatrzymując się, aby skrobać miskę w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
ColaCola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Wlać ciasto do 3 lekko nasmarowane 12-cup Bundt brownie Patelnie, wypełniając każdy trzy czwarte pełne.
8
Piec w temperaturze 350 przez 12 do 15 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
9
Wyjąć z patelni do stojaków z drutu i ostudzić 30 minut.
10
Polewamy ciastami ciepłą polewą Bourbon-and-Cola.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
GlazuraGlazura
ColaCola
11
Go Big: ciasto można wlać do 1 smarowane i mąki 15-cup Bundt patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
12
Piec w temperaturze 350 przez 45 do 50 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia3
Magazyn