Mini cheeseburgery z dojrzałym cheddarem
Ten przepis służy 12 i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 86 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sól, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mini Cheeseburgery Prime, Pieczeń Żeberka W Wieku Suchym, oraz Grillowana polędwica z czosnkowo-Cebulkowym plackiem ziemniaczanym i sosem Béarnaise.
Instrukcje
Rozgrzej grill lub patelnię grillową na dużym ogniu. W misce doprawiamy mieloną wołowinę 1/8 łyżeczki soli i pieprzu.
Połącz z rękami; rozwałkuj na 2-łyżkowe paszteciki, lekko spłaszczając wierzchołki.
Na talerzu ułożyć paszteciki, skropić oliwą z oliwek i doprawić każdą stronę 1/8 łyżeczki soli i pieprzu.
Umieść hamburgery na gorącym grillu. Gotować 3 minuty; obrócić szczypcami. Top każdy burger z 1 plaster Cheddar; pozostawić ser do stopienia. Oddziel każdą mini bułkę brioche.
Miejsce na grillu; tosty około 1 minuty na stronę. Pomidory cherry pokroić w 3 plastry każdy i cornichons w 4 plastry każdy. Kanapka każdy tosty bułka z 1 burger (ser side up), 1 liść rukoli, 1 plaster pomidora, i 1 kawałek cornichon.