Mini Bochenki Marmolady Orzechowej
Mini bochenki z marmoladą orzechową mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przyprawami. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 8G tłuszczu i w sumie 237 kalorii. Ten przepis służy 15. Za 42 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 55 minut. Udaj się do sklepu i podnieś sok pomarańczowy, pomarańczową marmoladę, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Mini Bochenki Bananowo-Orzechowe, Bochenki Pszenne W Skórce Orzecha Włoskiego, oraz Bochenki Cytrynowe Orzechowo-Wirowe są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól.
Połącz marmoladę, sok pomarańczowy, olej i jajko; mieszaj z suchymi składnikami tylko do zwilżenia. Dodaj orzechy włoskie.
Wlać do trzech natłuszczonych 5-3/4-in. x 3-w. x 2-w. Patelnie bochenkowe.
Piec w temperaturze 350° przez 40-50 minut lub do momentu, gdy wykałaczka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszty.