Mini Biszkopty Z Dyni
Mini Pumpkin Biscuits to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Ta przystawka ma 115 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oryginalnej mieszanki do pieczenia, ciepła woda, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 32%. Spróbuj Mini Biszkopty Z Dyni, flaky mini-biszkopty z przyprawionym masłem dyniowym, oraz Mini Włoskie Herbatniki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj mieszankę do pieczenia, słodkie ziemniaki, wodę i cukier, aż powstanie miękkie ciasto. Obróć ciasto na powierzchnię posypaną mieszanką do pieczenia; delikatnie zwijaj w mieszance do pieczenia, aby pokryć. Kształt w piłkę; ugniatać 10 razy.
Uformuj ciasto na 12 kulek.
Umieścić na nieprzetworzonym arkuszu cookie. Włóż okrągły koniec nerkowca do góry każdej kulki. Zrób twarz z dyni, wkładając rodzynki do oczu i nosa z boku każdej kulki.
Wymieszać jajko i kolor żywności; pędzel na dynie.
Piec 15 do 20 minut lub do jasnego złotego koloru.