Mini Babeczki Z Masłem Orzechowym
Mini babeczki z masłem orzechowym mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 252 kalorie, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, ciężką śmietanę, kakao w proszku i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mini Babeczki Czekoladowe Z Lukrem Z Masłem Orzechowym, Mikrofalówka Peanut Butter Fudge z czekoladą i Mini Peanut Butter Cups / Muffins for Muffin, oraz Peanut Butter & Jelly Cupcakes [babeczki waniliowe z nadzieniem Galaretkowym i lukrem z masła orzechowego] dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrób babeczki: umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 350 stopni F za pomocą ustawienia konwekcji, jeśli są dostępne. Linia 24-cup mini muffin pan z papierowymi wkładkami.
Połączyć masło, kakao w proszku i 1/4 szklanki wody w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski, przykryć folią i kuchenka mikrofalowa, aż masło topi się, o 2 protokół.
Ubijamy do połączenia, następnie ubijamy brązowy cukier.
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól ubić w dużej misce.
Ubić ciepłą mieszankę kakaową. W innej misce, ubić maślankę, jajko i wanilię; mieszać do ciasta, aż tylko połączone, ale nie overmix.
Podziel ciasto między przygotowane kubki, wypełniając każdą z trzech czwartych drogi.
Piec, aż babeczki wiosna z powrotem po dotknięciu, o 20 protokół.
Ostudzić na patelni 5 minut, a następnie przenieść do stojaka do całkowitego ostygnięcia.
Dodać polewa: doprowadzić krem do gotowanego na wolnym ogniu w małym rondlu, a następnie wlać na chipsy z masła orzechowego w misce i odstawić, aż chipsy stopią się, o 5 protokół.
Trzepaczka do uzyskania gładkiej konsystencji. Przechowywać w lodówce, aż polewa jest ustawiona, o 10 protokół, a następnie ubić mikserem, aż puszysty.
Przełożyć do torebki z ciastem z okrągłą końcówką o średnicy 1 cala i wyłożyć szczypce na każdą babeczkę.
Umieść w zamrażarce podczas tworzenia glazury.
Umieść masło, czekoladę i 3 łyżki gorącej wody w małej, głębokiej misce bezpiecznej w kuchence mikrofalowej, przykryj folią i włącz kuchenkę mikrofalową na 50 procent mocy, aż czekolada się rozpuści, około 2 minut.
Trzepaczka do uzyskania gładkiej konsystencji. Zanurz zamrożone szczyty każdej babeczki w glazurze, pozwalając nadmiar kapać. Przechowywać w lodówce, aż zestaw, o 5 protokół.