Minestrone z fasoli wołowej i Cannellini
Wołowina i fasola Cannellini Minestrone może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.74 za porcję. 199 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, pomidory z puszki, liść laurowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 52 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Dip Fasolowy Cannellini, Dip Fasolowy Cannellini, oraz Cannellini Bean Hummus dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W dużym rondlu lub holenderskim piekarniku dodaj olej i podgrzej na średnim ogniu. Cebulę, marchew i seler wymieszać i doprawić solą i pieprzem do smaku. Gotować, często mieszając, aż warzywa będą miękkie, o 5 protokół. Zwiększyć ogień do wysokiej i dodać mieloną wołowinę i czosnek. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Gotować, aż wołowina jest rumiane i gotowane przez, o 6 do 7 protokół. Wymieszać z koncentratem pomidorowym i wymieszać do połączenia.
Dodaj bulion, pomidory, fasolę i liść laurowy. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować, aż ciecz zmniejszy się o połowę, o 30 protokół.
Usunąć liść laurowy i wyrzucić. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Zupę ułóż w miseczkach i udekoruj parmezanem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Caposaldo Chianti z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti to rubinowa czerwień o owocowym zapachu, gładkiej konsystencji, doskonałej strukturze i długim, eleganckim wykończeniu.Najlepiej z pizzą i makaronem z sosami pomidorowymi lub mięsnymi.