Przepis warzyw Minestrone może zaspokoić swoje pragnienie Morza Śródziemnego w około 6 godzin i 45 minut. Jedna porcja zawiera 226 kalorii, 15g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 99 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz cukinię, ogromną fasolę Północną, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bulion warzywny i minestrone-Le bouillon de légumes et la minestrone, Minestron Korzeniowo-Warzywny, oraz Minestrone Z Pieczonych Warzyw dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 4-lub 5-qt. powolna kuchenka, połącz pierwsze 11 składników. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 6-7 godzin lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Wymieszać fasolkę szparagową, szpinak i makaron. Przykryć i gotować przez 30 minut lub do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem