Mindy Segal ' s rabarbar and Strawberry Consommé

Mindy Segal ' s rabarbar and Strawberry Consommé
Mindy Segal ' s rabarbar i truskawka Consommé może być tylko dodatek szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 315 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.61 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ser z krowiego mleka, krwawą pomarańczę, napój z rabarbarem i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Schłodzone truskawkowo-buraczane Consommé z olejem chrzanowym, Ciasto truskawkowo-rabarbarowe jogurtowe z sosem truskawkowo-rabarbarowym rumowym, oraz Wyznanie # 66: właśnie próbowałem rabarbaru ... rabarbar truskawkowy kruszy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
3 truskawki pokroić w drobną kostkę i umieścić w małej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Pozostałe truskawki pokroić w plastry o grubości 1/4 cala i umieścić w średniej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Połowę łodygi rabarbaru pokroić w drobną kostkę i umieścić w misce z pokrojonymi w kostkę truskawkami; przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
RabarbarRabarbar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Pozostałe łodygi rabarbaru pokroić w dużą kostkę i umieścić w dużym garnku.Za pomocą obieraczki do warzyw usuń skórkę z pomarańczy. Połowę pomarańczy i pokroić każdą połowę w plastry o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
RabarbarRabarbar
PomarańczowyPomarańczowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
GarnekGarnek
5
Skórkę i plasterki pomarańczy umieścić w garnku z rabarbarem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
RabarbarRabarbar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Dodaj sodę, piwo, wanilię i nasiona, cukier, miód, imbir i lawendę do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
świeża Lawendaświeża Lawenda
ImbirImbir
MiódMiód
NasionaNasiona
CukierCukier
PiwoPiwo
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Umieścić na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu, aż cukier się rozpuści. Zmniejszyć ogień do średnio niskiego i gotować na wolnym ogniu, aż rabarbar będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
8
Dodać zarezerwowane pokrojone truskawki i nadal gotować na wolnym ogniu, aż zmiękną. Smak i dodać więcej cukru lub miodu w razie potrzeby.Ustaw duży sitko o drobnych oczkach na dużej żaroodpornej misce i ułóż sitko podwójną warstwą cienkiej tkaniny gazowej. Pracując partiami, w razie potrzeby, kadzi mieszaninę do sitka, naciśnij delikatnie na ciała stałe i wyrzucić ciała stałe (również wyrzucić gazę, gdy skończysz). Przechowywać w lodówce consommé do ostygnięcia.Gdy będziesz gotowy do podania, Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku.W międzyczasie umieść 1/2 filiżanki consommé w małym rondlu i przynieś na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
MiódMiód
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
SernikSernik
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
ChochlaChochla
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
PiekarnikPiekarnik
9
Dodaj zarezerwowane truskawki i rabarbar w drobną kostkę i gotuj, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
RabarbarRabarbar
10
Zdjąć z ognia i odstawić.Ser pokroić na 4 rundy. Wciśnij jedną ściętą stronę sera do posiekanych gingersnaps, a następnie umieść go, Gingersnap-side down, na blasze do pieczenia lub na patelni bezpiecznej dla piekarnika. Powtórz z pozostałymi rundami sera. Odstawić Pozostałe gingersnaps do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka GingersnapCiasteczka Gingersnap
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
11
Piec ser, aż tylko rozgrzane przez, O 2 do 3 protokół.Do każdej porcji umieść 1 kawałek sera na środku szerokiej, płytkiej miski do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
12
Udekorować ćwiartką pokrojonych w kostkę ugotowanych owoców.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
13
Zalać consommé wokół sera i posypać pozostałymi piernikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka GingersnapCiasteczka Gingersnap
SerSer
14
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeWiosenne
Magazyn