Mincemeat II

Mincemeat II
Mincemeat II to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 20 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 563 kalorie. Na 3,08 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 10 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka agrestu, cukru, brandy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Sprawdza się jako dość drogie przystawki. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ciasto Z Mięsem Mielonym, Mincemeat, oraz Tradycyjne mięso mielone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Umieścić mięso na patelni i gotować do miękkości, o 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
Po zakończeniu wyjmij mięso, ale nie wyłączaj piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Podczas gotowania mięsa, żurawinę i wodę umieścić w średnim rondlu i dusić na małym ogniu, aż żurawina zacznie się otwierać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Po zakończeniu mięsa zmielić go razem z posiekanymi jabłkami i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
6
Zmielić pomarańczę i cytrynę, obrać i wszystko, i umieścić je w dużej patelni żaroodpornej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
7
Dodaj żurawinę, rodzynki, wiśnie, agrest, brandy, ocet, cukier, goździki, gałkę muszkatołową, cynamon i ziele angielskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
AgrestAgrest
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
1/2 C Cukru Kryształu (turbinado Lub Organiczny Cukier Trzcinowy)1/2 C Cukru Kryształu (turbinado Lub Organiczny Cukier Trzcinowy)
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Jak Pistacje Lub Orzechy WłoskieJak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
8
Dokładnie połączyć, a następnie wymieszać z mieszanką mięsną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
9
Przykryć patelnię folią aluminiową i wstawić do piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
10
Rozgrzać mięso mielone przez 30 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
MincemeatMincemeat
11
Wysterylizuj wystarczającą ilość słoików i pokrywek do konserw, aby zmieścić wszystkie mięso mielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
MincemeatMincemeat
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
12
Umieść stojak z drutu na dnie dużego garnka i napełnij do połowy wodą. Doprowadzić wodę do toczącego się wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
13
Zapakuj mielone mięso do sterylizowanych słoików, upewniając się, że nie ma przestrzeni ani pęcherzyków powietrza. Napełnij słoiki aż do góry i przykręć pokrywki. Ostrożnie opuść słoiki do wrzącej wody za pomocą uchwytu. Upewnij się, że słoiki mają co najmniej 2 cale przestrzeni między nimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
MincemeatMincemeat
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
14
Wlej więcej wrzącej wody do słoików, jeśli to konieczne, aby były pokryte 2 cale wody. Przykryć garnek i przetworzyć przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
15
Ostrożnie wyciągnij słoiki z wody za pomocą uchwytu i umieść na drewnianej lub pokrytej tkaniną powierzchni, w odległości co najmniej 2 cali. Pozostawić do ostygnięcia, a następnie sprawdzić szczelność, naciskając pokrywę słoika. Prawidłowo uszczelniona pokrywa w ogóle nie porusza się w górę ani w dół. Mięso mielone powinno być starzone przez 2 lub 3 miesiące przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MincemeatMincemeat
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia11
Magazyn