Mile Wysokie Suche Żebra
Mile Wysokie suche żebra to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 78 kalorii. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, czosnek w proszku, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Mile-High Mud Pie, Mile-High Apple Pie, oraz Mile High Apple Pie.
Instrukcje
Suche składniki wymieszać w misce.
Aby przygotować żebra, Usuń membranę z tylnej strony żeber. Całość żeber pokryć żółtą musztardą. Następnie posmaruj żebra suchym masażem. Dobrze płaszcz, a następnie strząsnąć nadmiar.
Niech żeberka marynować w chłodnicy na 2 do 4 godzin.
Palacz ciepła do 210 stopni F.
Umieścić na palacza na około 4 1/2 godziny lub do przetargu. Mięso powinno oderwać kość, pozostawiając kość czystą.