Mile-High Peanut Butter-Brownie Pie
Mile-High Peanut Butter-Brownie Pie wymaga około 2 godziny i 50 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 643 kalorie. Ten przepis służy 10. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, wodę, bitą polewę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mile-high Peanut Butter-brownie Pie, Mile-High Peanut Butter Pie, oraz Mile-High Peanut Butter Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 350 stopni F. rozwiń skorupę pie; umieścić w ungreased 9-calowy szklany talerz pie zgodnie z kierunkiem na polu na ciasto wypełnione jedną skórką; krawędź flet.
W średniej misce, wymieszać brownie mix, frytki masło orzechowe, olej, woda i jajko 50 uderzeń łyżką.
Wlać ciasto do wyłożonej skórką płyty ciasta.
Piec 30 do 40 minut, pokrywając krawędź Skórki paskami folii po 15 do 20 minut, aż skórka będzie złotobrązowa i środek brownie jest ustawiony. Lekko schłodzić, około 20 minut. Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do całkowitego ostygnięcia.
W średniej misce, beat twarożek, masło orzechowe i cukier puder z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka. Złożyć ubitą polewą.
Rozprowadzić mieszaninę na brownie.
Posypać orzeszkami ziemnymi i kawałkami czekolady. Przechowywać w lodówce 30 minut przed podaniem. Przechowywać w lodówce.