Mikrofalówka Koperek Tater Przekąski

Mikrofalówka Koperek Tater Przekąski
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać kuchenka mikrofalowa koperek Tater przekąski spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 46 kalorii. Ten przepis służy 20. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odebrać dash pieprz, śmietana, zielona cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Domowe żelkowe przekąski owocowe (zdrowe przekąski dla dzieci), Tater Tot Casserole (aka Tater Tot Hotdish), oraz Sweet Tater Tater Tots dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Boczek gotować w kuchence mikrofalowej zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Lekko schłodzić. Pokruszyć; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
2
Umieść ziemniaki, pocięte bokiem, w 12x8-cala (2-quart) ungreased microwavable dish.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
3
Dodać 2 łyżki wody. Przykryć szczelnie folią do mikrofalówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4
Kuchenka mikrofalowa na wysokiej 9 do 12 minut lub do miękkości, obracanie naczynia 1/4 włączyć w połowie gotowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
5
Odstawić 3 minuty.
6
Odcedzić; lekko ostudzić.
7
W małej misce wymieszaj śmietanę, zieloną cebulę i 1 łyżeczkę kopru. Obróć ziemniaki. W razie potrzeby przyciąć cienki plasterek zaokrąglonego DNA każdej połowy ziemniaka, aby ziemniaki stały w pozycji pionowej. Top każdy z dollop śmietany mieszaniny; posypać boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Posypać pieprzem i parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
9
Dekoruj świeżym koprem lub pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Koperekświeży Koperek
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia18
Magazyn