Mikro-gotowane Hoisin ryby i warzywa
Mikro-gotowane na parze Hoisin ryby i warzywa mogą być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 1083 kalorie, 108g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1 i kosztuje $22.71 za porcję. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jeśli masz ocet ryżowy, ryż, łosoś lb i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać gotowany ryż, można śledzić to danie główne z Śniadaniowy Pudding Ryżowy jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest niesamowite. Mikro-gotowane Hoisin ryby i warzywa, Bułeczki wieprzowe gotowane na parze z sosem Hoisin, oraz Hoisin Tofu i warzywa są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Pokroić rybę w paski o szerokości 1 cala i umieścić w 2-qt. naczynie bezpieczne w mikrofalówce. Rozsypać groszek cukrowy, grzyby, imbir, marchew i szalotki równomiernie na rybie. Będzie wyglądał naprawdę ładnie, więc poświęć chwilę, aby go podziwiać.
Połączyć sos hoisin, sos sojowy i ocet w małej misce, a następnie powoli mżawka na ryby i warzywa. Przykryj naczynie plastikową folią, składając z powrotem jeden róg, aby umożliwić ucieczkę pary.
Umieść naczynie w kuchence mikrofalowej i gotować na dużej mocy, aż ryba jest gotowane przez i warzywa są chrupiące przetargu, 6 protokół. Zatrzymuj się co 2 minuty, aby delikatnie wymieszać i zmienić pozycję ryby tak, aby zewnętrzne kawałki były przenoszone do wnętrza. *** Naprawdę nie wierzyłem, że ryby i warzywa będą gotowane w 6 minut, ale były i były idealne. Ustawiam MWave na 2 minuty i za każdym razem delikatnie przestawiam rybę (3 razy).
Podawać ryby i warzywa z gotowanym ryżem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.