Migdałowy Toddy
Almond Toddy to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis z 2 porcjami. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 164 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka skrawków kalifornijskich migdałów do dekoracji, bita śmietana do dekoracji, brandy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest raczej złe. Spróbuj Hot Toddy, Hot Toddy, oraz Gorąca Herbata Toddy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na małym ogniu połącz mleko migdałowe, rum, brandy, ekstrakt migdałowy, cynamon i gałkę muszkatołową w średnim rondlu, stale mieszając trzepaczką, aż będzie bardzo ciepło.
Wlać do dużych kubków, pozostawiając 1 cal pokoju na górze. Top z bitą śmietaną, migdałami i posypką gałki muszkatołowej.