Migdałowy Streusel-Sernik Wiśniowy
Migdałowy Streusel-Sernik Wiśniowy wymaga ok. 4 godziny od początku do końca. Jedna porcja zawiera 195 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 24. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 53 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, migdały, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Migdałowy Streusel-Sernik Wiśniowy, Cherry Streusel Cheesecake Bars, oraz Wiśniowe Migdałowe Bułeczki Streusel dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić mix cookie w misce.
Pokroić w maśle i 4 uncje twarogu, aż mieszanina będzie krucha. Rezerwa 1 1/2 szklanki mieszanki do polewy. Wcisnąć pozostałą mieszaninę na dnie nasmarowanej patelni 13x9 cali.
Piec w temperaturze 350 stopni F przez 12 minut.
Blend 20 uncji ser śmietankowy, cukier, mąka, ekstrakt migdałowy i jajka w misce, aż będzie gładka.
Masę serową rozprowadzić równomiernie na częściowo upieczonej bazie ciasteczek. Łyżka ciasto napełniania równomiernie na mieszaninie ser śmietankowy.
Posypać reserved polewą i migdałami.
Piec w temperaturze 350 stopni F przez 40 do 45 minut. Fajne 30 minut. Przechowywać w lodówce około 2 godzin lub do schłodzenia. Przechowywać w lodówce.