Migdałowy Krem Do Fondue
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj fondue z kremem migdałowym. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 35 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 163 kalorie, 3G białka, oraz 10g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka jaj, cukier, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 10%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Czekoladowe Migdałowe Fondue, Czekoladowo-Migdałowe Fondue, oraz Ciasto Z Kremem Migdałowo-Krówkowym podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym ciężkim rondlu połączyć cukier, skrobię kukurydzianą i sól. Wymieszać ze śmietaną do uzyskania gładkiej konsystencji. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż zgęstnieje i bąbelkuje. Zmniejszyć ciepło; gotować i mieszać 2 minuty dłużej.
Zdjąć z ognia. Niewielką ilość gorącej mieszaniny wymieszać na żółtka; wszystko zwrócić na patelnię, stale mieszając. Doprowadzić do delikatnego wrzenia; gotować i mieszać 2 minuty dłużej.
Zdjąć z ognia; wymieszać z masłem i ekstraktem. Trzymaj się ciepło.
Podawać z ciasteczkami, ciasteczkami, goframi i/lub ciasteczkami.