Migdałowe Piersi Z Kurczaka
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać migdałowe Crusted piersi kurczaka spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 495 kalorii, 18g białka, oraz 39g tłuszczu. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, olej canolan, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Ten przepis z SippitySup ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chrupiące migdałowe piersi kaczki z sałatką Kurkową, Piersi Z Kurczaka Z Pistacjami, oraz Dijon-Chrupiące Piersi Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodaj pokrojone migdały do dużej miski.
Do średniej miski doprawić panko solą i pieprzem.
Umieść jajka i wodę w 3 misce i lekko ubić.Ustaw Miski na blacie. Zacznij od zanurzenia jednej z piersi kurczaka w mieszaninie jaj. Palcami wytrzyj większość jajka. Następnie zanurz pierś z kurczaka w mieszaninie okruchów chleba, aż do dobrze pokrytej. Następnie przesuń pierś z powrotem do mieszaniny jaj. Nie używaj palców do usuwania nadmiaru jajka tym razem. Wreszcie położyć pierś do miski alomnd i naciśnij migdały do piersi, Jak włączyć go i wokół, aż całkowicie pokryte migdałami. Delikatnie Ustaw bok piersi a i powtórz z piersiami remaing.
Niech piersi siedzieć niezakłócony o 15 protokół TP niech skorupa ustawić niektóre.
Rozgrzać dużą patelnię odporną na piekarnik na średnim ogniu. W zależności od wielkości patelni i piekarnika może trzeba to zrobić w 2 patelnie.
Dodaj masło. Raz się spieni, ale zanim się zarumieni.
Dodaj wszystkie piersi na patelni, pozostawiając dużo miejsca między każdym z nich.
Podsmażyć kurczaka z jednej strony o 4 protokół, lub aż dobrze rumiane. Nie przesuwaj kurczaka zbyt mocno, ponieważ skorupa łatwo się złamie w tym czasie. Obróć pierś i brązową jeszcze minutę lub dwie-nie więcej niż to.
Zdjąć patelnię z ognia, pozostawiając piersi niezakłócone.Można zrobić przepis przez ten krok i odłożyć piersi na bok na patelni na kilka godzin luźno pokryte folią. Dłużej niż to czekać, aż będą cool. Przykryć dobrze i przechowywać w lodówce.Gdy jesteś gotowy, aby służyć rozgrzać piekarnik do 400 stopni F. i przenieść patelnię(y) z piersi do piekarnika.
Piec, aż kurczak jest gotowane przez, około 10-12 minut w zależności od wielkości piersi.