Migdałowe ciasto krewetkowe z cytrynowym majonezem sojowym

Migdałowe ciasto krewetkowe z cytrynowym majonezem sojowym
Migdałowe ciasto krewetkowe z cytrynowo-sojowym majonezem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 67 g tłuszczu, oraz w sumie 766 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $2.97 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz olej roślinny, udekoruj: kliny cytryny i liście kolendry, kolendra i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać migdały, można śledzić to danie główne z Świeża wiśnia Clafouti z migdałami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 64%. Podobne przepisy to Migdałowe ciasto krewetkowe z cytrynowym majonezem sojowym, Ciasta Krewetkowe Z Cytrusowym Majonezem, oraz Ciasta Z Łososia Z Majonezem Cytrynowo-Ziołowym.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki majonezu wymieszać w małej misce. Schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1
Pulse posiekany boczek w robocie kuchennym, aż drobno posiekane. Pokroić krewetki na sucho, następnie dodać do boczku i pulsować tylko do czasu, aż krewetki są grubo posiekane (nie purée). Namoczyć chleb w mleku w płytkiej misce, aż będzie bardzo miękki, około 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodaj mokry chleb do mieszanki krewetek, odrzucając wszelkie pozostałe mleko, i puls aż tylko w połączeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
3
Przenieść mieszaninę krewetek do miski, następnie wymieszać szalotki, kolendra, skrobia kukurydziana, sól, cukier,i pieprz, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Rozłóż migdały na dużym talerzu. Za pomocą miary 1/4-cup, spadek 1 kopiec mieszanki krewetek na migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
5
Posypać migdały na kopiec krewetek do herbu, delikatnie naciskając, aby utworzyć (3 1/2 cala) ciasto (1/3 cala grubości).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
6
Ciasto przełożyć na wyłożoną woskiem blachę do pieczenia. Dodać 7 więcej ciast w ten sam sposób, przenosząc do blachy do pieczenia. Wyrzucić Pozostałe migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
7
Podgrzać 2 łyżki oleju w 12-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanym ogniu do gorąca, ale nie palenie, a następnie gotować 4 ciasta, obracając się raz i obracając nawet brązowieje, aż migdały są złote i ciasta są po prostu gotowane przez, 4 do 6 minut łącznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Przełożyć na papierowy talerz wyłożony ręcznikiem i utrzymać ciepło, luźno przykryte folią. Wyrzucić migdały pozostawione na patelni, następnie dodać pozostałą łyżkę oleju i gotować pozostałe 4 ciasta w ten sam sposób.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
9
Podawać na ciepło, z cytrynowym majonezem sojowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn