Migdałowa fasolka szparagowa

Migdałowa fasolka szparagowa
Migdałowa fasolka szparagowa to dodatek dla 6 osób. Za 59 centów za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka, 12 g tłuszczu i łącznie 152 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką fasolkę szparagową, nasiona selera, płatki migdałów i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i przyjazną dla fodmap. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 26%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Fasolka szparagowa z migdałami, Fasola szparagowa z płatkami migdałów i Fasola szparagowa z masłem migdałowym.

Instrukcje

1
Na dużej patelni rozpuść masło; dodać bulion, nasiona selera i pieprz. Wmieszać fasolę. Przykryj i gotuj na średnim ogniu przez 9-11 minut lub do momentu, aż będzie chrupiąca i miękka, od czasu do czasu mieszając. Wymieszaj sos sojowy i migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona SeleraNasiona Selera
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn