Migas II
Migas II to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 5 i kosztuje 52 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 240 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz olej kukurydziany, sól, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Migas, New Mex Migas, oraz Migas.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Tortille kukurydziane rozerwać na kawałki wielkości kęsa i smażyć je na patelni, stale mieszając, aż dopiero zaczynają się chrupać.
Wlać jajka na patelni z tortillas, mieszając, aż jajko jest gotowane przez. Doprawić solą do smaku.
Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache
Tempranillo, Albarino i Grenache to moje najlepsze propozycje dla hiszpańskiego. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Matchbook Tempranillo z oceną 4.6 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Matchbook Tempranillo]()
Matchbook Tempranillo
2013 Matchbook Tempranillo rozwija się z cech Starego Świata z dwóch wyróżniających się hiszpańskich klonów. Winorośle Ribera del Duero i tinta de Toro uprawiane na naszej posiadłości przyczyniają się do znanych smaków odmianowych, podczas gdy tradycyjna mieszanka Rioja Graciano dodaje taniny i struktury. Wyraźne aromaty dojrzałej maliny i bogatej śliwki prowadzą do kuszących smaków ziemi, pikantnego kardamonu i ciemnych owoców. Gładka i miękka na podniebieniu, ta uwodzicielska czerwień ma jasne wykończenie, które błaga o kolejny łyk tego drobno strukturalnego wina. Połącz to Dunnigan Hills Tempranillo z tradycyjnym daniem Paella z szafranem, małż, krewetek i chorizo.