Mieszany Jagodowy Pawłów

Mieszany Jagodowy Pawłów
Mieszane jagody Pawłów jest bezglutenowe i wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 310 kalorii. Ten przepis służy 16. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz jeżyny, skrobię kukurydzianą, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mieszanka Owocowa Pawłów, Mieszanka Owocowa Pawłów, oraz Berry Pavlovas.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 121° i linia 2 duże blachy do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Białka zawirować w metalowej misce ustawionej nad rondlem z gotującą się wodą, aż ledwo ciepłe w dotyku. Białka ubić solą w stojącym mikserze elektrycznym, aż utrzymają miękkie szczyty. Ubić w 2 szklankach drobnego cukru i dalej ubijać, aż mieszanina utrzyma sztywne, błyszczące szczyty (patrz uwaga kucharzy, poniżej). Wymieszać razem pozostałą 1/2 szklanki drobnego cukru i skrobi kukurydzianej. Ubić na bezę, a następnie ubić w occie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier DrobnyCukier Drobny
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
OcetOcet
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Łyżka 8 kopce bezy (każdy o 2 cale wysokości i około 1/2 Puchar) 1 cal od siebie na każdej wyłożonej blachy do pieczenia. Pozostałe bezy podzielić między kopce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kopce BarKopce Bar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Piec w górnej i dolnej części piekarnika, przełączając pozycję arkuszy w połowie pieczenia, aż do chrupkiego, ale nadal miękkiego wewnątrz, 1 do 1 1/4 godziny łącznie. Jeśli bezy nadal nie są chrupiące po 1 1/4 godziny, wyłączyć piekarnik i schłodzić w piekarniku 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Przenieść z pergaminu do stojaków do ostygnięcia. (Bezy mogą przyklejać się, jeśli całkowicie ostygną na papierze.)
1
Tuż przed podaniem, wrzucić truskawki z sokiem z limonki i 1/4 szklanki cukru granulowanego i odstawić, rzucając od czasu do czasu, aż cukier się rozpuści, 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
TruskawkiTruskawki
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
2
Dodać jeżyny i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JeżynyJeżyny
3
Ubij śmietanę z wanilią i pozostałą 1 1/2 łyżki cukru granulowanego oczyszczonymi ubijakami. Delikatnie dotknij bezy tylną łyżką, aby utworzyć wgłębienia, a następnie ułóż bitą śmietanę i jagody na każdą z nich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Bita śmietanaBita śmietana
JagodyJagody
WaniliaWanilia
KremKrem
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn