Mieszany Grill warzywny z fetą
Mieszany Grill warzywny z fetą może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 33 porcje z 16 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz kliny pomidorowe, oliwę z oliwek, krążki cebuli i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Czosnek i zioła mieszany Grill warzywny, Włoski Grill Mieszany, oraz Śródziemnomorski Grill Mieszany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wszystkie składniki wymieszać.
Owinąć mieszankę w podwójną grubość folii.
Umieść na grillu na średnich węglach.
Grill 10 minut. Obróć paczkę. Grill 8 minut lub aż warzywa będą miękkie.