Mieszanka Mięsa Meksykańskiego
Meksykańska mieszanka mięsa może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Ten przepis sprawia, że 9 porcji z 452 kalorie, 54g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 3,03 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól, łagodną salsę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 67%. Podobne przepisy to Mexican Meat Loaf, Meksykańskie Bochenki Mięsne, oraz Mexican Meat Loaf.
Instrukcje
Umieść pieczenie i 1 szklankę wody w szybkowarze 6-litrowym.
Przykryj kuchenkę pokrywką i bezpiecznie uszczelnij; umieść kontrolę ciśnienia nad odpowietrznikiem i rurką. Gotować na dużym ogniu 8 do 10 minut lub aż kontrola ciśnienia skały szybko tam iz powrotem. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego i gotuj 40 minut. (Kontrola ciśnienia będzie rock okazjonalnie.)
Usuń z ciepła; Uruchom zimną wodę nad kuchenką, aby zmniejszyć ciśnienie. Ostrożnie zdejmij pokrywkę, aby para wydostała się od Ciebie.
Mięso odcedzić, rezerwując sok.
Wlać sok do tłuszczu sitko; odstawić, aż tłuszcz wzrośnie do góry. Rezerwy soku; wyrzucić tłuszcz. Mięso lekko schłodzić i rozdrobnić.
Podsmażyć cebulę i zielone chiles w gorącym oleju w kuchence przez 1 minutę. Wymieszać zieloną salsę i kolejne 4 składniki. Gotować 1 minutę na średnim ogniu. Wymieszaj sok z mięsa i rozdrobnione mięso. Gotować 5 minut lub aż zgęstnieje.
Podawać na bułkach kaiser z zieloną salsą, w razie potrzeby.
Wlać olej roślinny na głębokość 2 cali na dużej patelni; ciepło do 37
Zmiękcz 30 tortilli kukurydzianych, 1 na raz, zanurzając w gorącym oleju przez 2 sekundy.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Miejsce 1 łyżka meksykańskiego mięsa
Wymieszać na dolnej połowie każdej tortilli, zwinąć szczelnie. Gotować, szew strony w dół, w gorącym oleju 2 minuty z każdej strony lub aż złoty.
Osuszyć na ręczniku papierowym.