Mieszanka imprezowa Blizzarda
Od początku do końca Blizzard Party Mix zajmuje około 30 minut . Ten przepis przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 2,35 USD za porcję. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten wegetariański przepis na lakto ovo zawiera 476 kalorii , 8 g białka i 23 g tłuszczu na porcję. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Świetnie sprawdza się jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Udaj się do sklepu i kup precle, chipsy do pieczenia, prażone orzeszki ziemne i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 38% wyniku , co jest raczej złym wynikiem. Wypróbuj Party Mix , Ba Party Mix i Party Mix , aby poznać podobne przepisy.
Instrukcje
W dużej misce połącz pierwsze cztery składniki. W kuchence mikrofalowej rozpuść chipsy; mieszaj, aż będzie gładkie.
Wylać na mieszankę zbożową i wymieszać.
Natychmiast rozprowadzić na woskowanej blasze do pieczenia wyłożonej papierem; odstawić do stężenia, około 20 minut.
Rozpaść się na kawałki. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Polecane wino: Cream Sherry, Wino Porto, Moscato Dasti
Cream Sherry, wino porto i Moscato d'Asti to moje najlepsze typy dla Blizzarda. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
![Kremowe sherry NV Johnson Estate]()
Kremowe sherry NV Johnson Estate
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste, trwałe wykończenie. Teraz jest dobrze, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć”. Ulubiony napój przedposiłkowy. Rozważ ją z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po obiedzie z deserem, szczególnie czekoladami i deserami na bazie owoców. Wspaniała także na zimne popołudnia, podawana z biscotti do maczania w „włoskim stylu”. "