Mieszane Jagody Crisp
Mixed Berry Crisp to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 417 kalorii. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka mąki uniwersalnej, zmielony cynamon, mielona gałka muszkatołowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mieszane Jagody Crisp, Mieszane Jagody Crisp, oraz Mieszane jagody chrupiące w kubku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Połączyć jagody, 1/4 szklanki cukru, 1/4 szklanki mąki i sok z cytryny w dużej misce; wrzucić, aby dobrze wymieszać.
Przenieś mieszankę jagodową do szklanego naczynia o średnicy 9 cali.
Połączyć pozostałe 3/4 szklanki mąki, owies, brązowy cukier, przyprawy i sól w średniej misce.
Dodać masło; wcierać opuszkami palców, aż polewa utrzyma się w małych wilgotnych grudkach.
Posypać mieszanką jagodową.
Piec chrupiące, aż mieszanka jagód bąbelki gęsto i polewa jest złoty brąz, o 1 godzinę.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.