Mieszana Sałatka Z Owoców Morza

Mieszana Sałatka Z Owoców Morza
Mieszana Sałatka z owoców morza to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $6.83 za porcję. Jedna porcja zawiera 237 kalorii, 37g białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę z płaskim liściem, oliwę z oliwek extravirgin, szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Mieszana Sałatka Z Owoców Morza, Grillowana Sałatka Z Owocami Morza, oraz Sałatka mieszana z owocami morza (Insalatan ai Frutti di Mare).

Instrukcje

1
Doprowadzić 6 szklanek wody i soli do wrzenia w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj kałamarnicę; gotuj 3 minuty lub aż kałamarnica będzie po prostu miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
3
Usuń kałamarnicę z patelni za pomocą łyżki szczelinowej. Zanurzyć kałamarnicę w lodowatej wodzie; spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
KałamarnicaKałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
PatelniaPatelnia
4
Pokroić kalmary na 1-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
5
Umieść kalmary w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
6
Dodaj krewetki do wrzącej wody; gotować 3 minut lub do czasu zakończenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
WodaWoda
7
Usuń krewetki z patelni za pomocą łyżki szczelinowej. Zanurz krewetki w lodowatej wodzie; spuść.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
KrewetkiKrewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
PatelniaPatelnia
8
Dodaj krewetki do miski z kałamarnicą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
KałamarnicaKałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
9
Umieść na patelni parowiec warzywny. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Ułóż przegrzebki w parowarze; gotować na wolnym ogniu wody 6 minut lub aż gotowe. Zanurz przegrzebki w lodowatej wodzie; spuść.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
WarzywaWarzywa
PrzegrzebkiPrzegrzebki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodaj przegrzebki do miski. Przykryć mieszankę przegrzebków; schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
11
Wyjąć parowiec z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Dodaj ośmiornicę do gotującej się wody; przykryj i gotuj na wolnym ogniu 2 do 2 1/2 godziny lub do miękkości widelca (dodaj dodatkową wodę, jeśli to konieczne, aby przykryć ośmiornicę.) Zanurzyć ośmiornicę w lodowatej wodzie; osuszyć. Zetrzyj skórę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
OśmiornicaOśmiornica
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
13
Ośmiornicę pokroić na 1-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
OśmiornicaOśmiornica
14
Dodaj ośmiornicę, homar i mięso krabowe do przegrzebka mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrabmeatCrabmeat
HomarHomar
OśmiornicaOśmiornica
PrzegrzebkiPrzegrzebki
15
Dodać sok i kolejne 4 składniki (przez czosnek); wrzucić delikatnie, aby połączyć. Schłodzić przez co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
SokSok
16
Dekoruj klinami cytryny i gałązkami pietruszki, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia28
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn