Mieszana Sałatka Z Owoców Morza
Mieszana Sałatka z owoców morza to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $6.83 za porcję. Jedna porcja zawiera 237 kalorii, 37g białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę z płaskim liściem, oliwę z oliwek extravirgin, szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Mieszana Sałatka Z Owoców Morza, Grillowana Sałatka Z Owocami Morza, oraz Sałatka mieszana z owocami morza (Insalatan ai Frutti di Mare).
Instrukcje
Doprowadzić 6 szklanek wody i soli do wrzenia w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj kałamarnicę; gotuj 3 minuty lub aż kałamarnica będzie po prostu miękka.
Usuń kałamarnicę z patelni za pomocą łyżki szczelinowej. Zanurzyć kałamarnicę w lodowatej wodzie; spuścić.
Pokroić kalmary na 1-calowe kawałki.
Umieść kalmary w dużej misce.
Dodaj krewetki do wrzącej wody; gotować 3 minut lub do czasu zakończenia.
Usuń krewetki z patelni za pomocą łyżki szczelinowej. Zanurz krewetki w lodowatej wodzie; spuść.
Dodaj krewetki do miski z kałamarnicą.
Umieść na patelni parowiec warzywny. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Ułóż przegrzebki w parowarze; gotować na wolnym ogniu wody 6 minut lub aż gotowe. Zanurz przegrzebki w lodowatej wodzie; spuść.
Dodaj przegrzebki do miski. Przykryć mieszankę przegrzebków; schłodzić.
Wyjąć parowiec z patelni.
Dodaj ośmiornicę do gotującej się wody; przykryj i gotuj na wolnym ogniu 2 do 2 1/2 godziny lub do miękkości widelca (dodaj dodatkową wodę, jeśli to konieczne, aby przykryć ośmiornicę.) Zanurzyć ośmiornicę w lodowatej wodzie; osuszyć. Zetrzyj skórę.
Ośmiornicę pokroić na 1-calowe kawałki.
Dodaj ośmiornicę, homar i mięso krabowe do przegrzebka mieszaniny.
Dodać sok i kolejne 4 składniki (przez czosnek); wrzucić delikatnie, aby połączyć. Schłodzić przez co najmniej 2 godziny.
Dekoruj klinami cytryny i gałązkami pietruszki, w razie potrzeby.