Mielona Wołowina-Sos Pomidorowy
Mielona wołowina-sos pomidorowy może być tylko sos, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 447 kalorii, 64G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5 i kosztuje $7.1 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka papryki, sos pomidorowy, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest niesamowite. Spróbuj Bakłażan Pomidor Mielona Patelnia Wołowa, Suszone pomidory i mielona wołowina Sliders, oraz Oliwki Nadziewane mieloną wołowiną w pikantnej Ragout pomidorowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 3 składniki ugotować w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, mieszając, aż wołowina się rozpadnie i nie będzie już różowa; odcedzić. Powrót mieszanki wołowiny do holenderskiego pieca.
Wymieszać sosy pomidorowe i pozostałe składniki. Przykryć i dusić, mieszając od czasu do czasu, 20 minut.
Wyjąć z ognia i ostudzić 10 minut.
Łyżka mieszanki wołowiny do plastikowych torebek do zamrażania z zamkiem błyskawicznym; uszczelnić i zamrozić do 2 miesięcy.