Mielona wołowina pasterska

Mielona wołowina pasterska
Mielona wołowina pasterska wymaga ok. 1 godzina od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 319 kalorii, 31g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 349 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać bazylii, ziemniaki, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Mielona wołowina pasterska, Paleo Shepherd ' s Pie, oraz Ciasto pasterskie z indyka mielonego.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Płaszcz 2 quart danie zapiekanki z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Cebulę gotować na oleju przez 5 minut, często mieszając. Wymieszać z mieloną wołowiną i bazylią, gotować i mieszać jeszcze przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Wymieszać w czosnku, fasolka szparagowa, i pomidory, i gotować na wolnym ogniu przez 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
4
Przenieść mieszaninę wołowiny do przygotowanego dania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5
W misce wymieszać tłuczone ziemniaki, jajko i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
6
Rozprowadzić równomiernie na mieszaninie mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Piec w nagrzanym piekarniku przez 15 do 20 minut, lub aż ziemniaki zaczną brązowieć na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Posypać serem i kontynuować gotowanie przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn