Miecznik W Sosie Ziołowym
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 165 kalorii, 9g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz majonez, Koper, steki z miecznika i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 7 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dziś Kolacja: miecznik z masłem ziołowym cytrynowym, Miecznik w sosie pomarańczowo-karmelowym, oraz Miecznik w kremowym sosie pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć majonez, sok z cytryny, czosnek, bazylia, tymianek, estragon i koper w małej misce. Doprawić solą i pieprzem. Masło 8-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia.
Rozprowadzić każdą stronę steków z miecznika z jedną łyżką sosu ziołowego.
Umieścić w przygotowanym naczyniu i schłodzić 30 minut. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni.
Piec, aż ryba jest po prostu gotowane przez, O 17 protokół.
Podawać, przekazując pozostały sos ziołowy osobno.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris