Miecznik Nadziewany Śródziemnomorski
Mediterranean Nadziewane miecznik może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 2 i kosztuje $6.7 za porcję. Jedna porcja zawiera 688 kalorii, 53g białka, oraz 51 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka fety, stek z miecznika, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest super. Spróbuj Miecznik Nadziewany Śródziemnomorski, Miecznik Nadziewany Śródziemnomorski, oraz Miecznik Śródziemnomorski dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na duże ciepło i lekko ruszt olejowy.
Przeciąć szczelinę w steku, aby utworzyć kieszeń, która jest otwarta tylko z jednej strony. W filiżance wymieszać 1 łyżkę oliwy z oliwek i sok z cytryny; posmarować obie strony ryby. Odstawić.
Na małej patelni, ciepła 1 łyżeczka oliwy z oliwek i czosnku na średnim ogniu. Szpinak ugotować na oleju, aż zwiędnie.
Wyjmij z ognia i włóż do kieszeni.
Umieść fetę w kieszeni na szpinaku.
Ułóż rybę na grillu i gotuj przez 8 minut. Odwróć, i kontynuować gotowanie, aż gotowane przez.