Miecznik Grillowany

Miecznik Grillowany
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Grillowana miecznik może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 920 kalorii, 43g białka, oraz 69g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $11.81 za porcję. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz pomidory koktajlowe, pieprz, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest doskonałe. Spróbuj Grillowana miecznik na grillowanych letnich warzywach, Grillowana Miecznik Dla Dwojga, oraz Miecznik Grillowany dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj dużą miskę z lodowatą wodą i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Doprowadzić średni garnek zimnej wody do wrzenia, a następnie doprawić łyżką soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodać fasolę i gotować przez około 3 do 4 protokół lub aż po prostu chrupiące przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
4
Odcedzić i natychmiast zanurzyć w lodowatej wodzie, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
5
Odstawić na kilka minut do lodowatej wody,a następnie dobrze spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
6
Ziemniaki umieścić w średnim rondlu, przykryć zimną wodą i doprawić 1 łyżką soli i gotować, aż prawie gotowane przez (nóż lub szaszłyk włożony do środka wchodzi z niewielkim oporem).
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SzaszłykiSzaszłyki
NóżNóż
7
Dobrze odcedzić i ułożyć na blasze do pieczenia, aby lekko ostudzić. Gdy ostygnie wystarczająco, pokroić ziemniaki wzdłuż, posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Miejsce na grillu, wyciąć stronę w dół i gotować, aż złoty kolor, o 2 do 3 protokół, odwrócić i grill, aż tylko gotowane przez, o 1 do 2 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
9
W dużej misce umieść gotowaną fasolę, grillowane ziemniaki, pomidory i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
PomidorPomidor
CebulaCebula
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Dodać vinaigrette i delikatnie wrzucić do połączenia; doprawić solą i pieprzem. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej podczas przygotowywania miecznika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
MiecznikMiecznik
11
Do sałatki dodaj kostki miecznika, wrzuć do połączenia i podziel na 4 talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
12
Każdą porcję udekorować 1 łyżką natki pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
13
Rozgrzać grill do góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
14
Połącz przyprawy, sól i pieprz w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PrzyprawyPrzyprawy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
15
Obie strony miecznika posmarować olejem i doprawić odrobiną soli. Rub 1 stronę każdego steku z 1/4 mieszanki przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
StekStek
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
16
Umieścić miecznik na grillu, przypraw stronę w dół i gotować, aż lekko zwęglone i skorupa uformowała, o 4 do 5 protokół. Odwróć rybę i kontynuować gotowanie przez 2 do 3 minut lub aż po prostu gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
17
Wyjmij z grilla i pozostaw 5 minut. Miecznik pokroić w kostkę na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
18
Wymieszać ocet, miód, czosnek i pastę anchois i doprawić solą i pieprzem. Powoli ubijamy oliwę i odstawiamy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pasta AnchoisPasta Anchois
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
OcetOcet
CzosnekCzosnek
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia64
Magazyn