Miecznik cytrynowo-sojowy z masłem awokado jest bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Na 33,5 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 70% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 3011 kalorii, 279g białka, oraz 198g tłuszczu każdy. 2 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Udaj się do sklepu i podnieś pietruszkę, skórkę cytryny, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest dobre. Spróbuj Miecznik Cytrynowo-Sojowy Z Masłem Awokado, Grillowana miecznik z masłem cytrynowo-bazyliowym, oraz Dziś Kolacja: miecznik z masłem ziołowym cytrynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ryby:.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2
Połącz pierwsze 6 składników w dużej torebce ziploc.
3
Dodaj steki z miecznika. Przechowywać w lodówce przez 1-3 godziny, obracając kilka times.To gotuj, umieść rybę na rozgrzanej patelni brojlerów. Broil 5-6 minut z każdej strony lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.Możesz również grillować to. Jeśli nie szczotkować go z marynaty często.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Miecznika
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
4
Podawać na gorąco z masłem awokado, cytryną i świeżymi gałązkami pietruszki.Awokado Butter:.In mała miska do miksowania ubić masło z mikserem elektrycznym, aż będzie miękkie i kremowe. Ubić pozostałe składniki.
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
5
Umieścić w dekoracyjnym naczyniu i przechowywać w lodówce, aż twarde i gotowe do użycia. Melon baller działa świetnie, aby zgarnąć kulki, aby umieścić na gorącej rybie.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować rozwijać Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.