Miękka Maniokowa Polenta

Miękka Maniokowa Polenta
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Miękka polenta z manioku może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.18 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 242 kalorie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, pomidory, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Polenta Miękka, Miękki Parmezan Polenta, oraz Miękka Polenta z Mascarpone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś kości rybne, muszle krewetek, pomidory, cebula, papryka, gałązki kolendry, gałązki pietruszki, sok z limonki, sól, czosnek, babka, i woda do wrzenia w garnku 5 - do 6-quart, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż ciecz jest zredukowana do około 4 filiżanki (warzywa będą wydzielać płyn jak gotować), o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Wlać wywar przez sito o drobnych oczkach do dużej miski, odrzucając ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1
Jeśli jest więcej niż 4 filiżanki, gotuj do zmniejszenia; jeśli jest mniej, dodaj wodę. Jeśli od razu użyjesz zapasu, zagotuj w oczyszczonym garnku; w przeciwnym razie schłodź, odsłoń, aż do całkowitego ostygnięcia, a następnie przykryj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
1
Do gotującego się wywaru dodajemy mąkę z manioku cienkim strumieniem, stale ubijając, a następnie ubijamy solą. Zmniejszyć ogień do umiarkowanie niskiego i gotować, ubijając, 1 minutę. Wymieszać posiekane zioła i odstawić 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Z ManiokuMąka Z Manioku
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
2
Podawać natychmiast.
1
Towar można schłodzić w hermetycznym pojemniku do 3 dni lub zamrozić na 3 miesiące. Doprowadzić do wrzenia przed dodaniem mąki z manioku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Z ManiokuMąka Z Manioku
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia52
Magazyn